Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν δεχόμαστε πληρωμές με paypal και πιστωτικές καρτες μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.
Mastic Spa | αγνά καλλυντικά με μαστίχα
 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

 • Οδηγός χρήσης

 • Ανοίξτε τις πληροφορίες. (8/8)

 • A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

 • Πιέστε το "αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

  Πλήκτρα συντόμευσης:

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0".
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  ΣΟΚΟΛΑΤΑ

  Η Σοκολάτα Αναζωογονεί Σώμα και Πνεύμα!

  Ένας μοναδικός συνδυασμός αισθήσεων και δράσεων.

   

  Η  σοκολάτα προέρχεται από το γνωστό μας δέντρο (κακάο). Οι κόκκοι του κακάο είναι πλούσιοι σε θεοβρωμίνη (1,5-3%), που αποτελεί έναν μαλακτικό παράγοντα, παρόμοιο με την καφεΐνη, που συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Περιέχει επίσης μια μορφή καφεΐνης η οποία δρα αποτελεσματικά κατά της κυτταρίτιδας και του λίπους όταν επαναλείφεται στο σώμα, σε συνδυασμό και με άλλα συστατικά.

   

  Επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι με την σοκολατοθεραπεία, μετά από ένα μήνα, διασπώνται αποτελεσματικά τα λιπίδια τα οποία και αποβάλλονται μαζί και με άλλες τοξίνες του λεμφικού συστήματος, ενώ η επιδερμίδα εμπλουτίζεται με ωφέλιμες βιταμίνες για το δέρμα και αμινοξέα.  Ταυτόχρονα, μεγιστοποιείται η κυτταρική οξυγόνωση και η υγρασία στο δέρμα.


  Το σοκολατένιο άρωμα που εισπνέεται συμβάλλει στην έκκριση των ενδορφίνων – ορμόνες που διεγείρουν το ενδοκρινολογικό σύστημα προκαλώντας την αίσθηση χαράς, ευφορίας, ευτυχίας, αλλά και ανασύρει παιδικές μνήμες και μας κάνει να νιώθουμε αίσθημα ασφάλειας!

   

  Επιδρά επομένως και στον ψυχισμό μας καταπολεμώντας το στρες και το άγχος, αιτίες που συχνά προκαλούν την αύξηση βάρους και της κυτταρίτιδας, λόγω πολυφαγίας κι έλλειψης διάθεσης για ενεργητικότητα. 

  SORT BY
  Liposvelte Shower 2 in 1 -NEW
  8.90 €
  5

  Liposvelte Shower 2 in 1

  ...
  LIPOSVELTE SLIMSCRUB SOAP
  3.90 €
  5

  Liposvelte Slimscrub Soap...

  Liposvelte Cream Chocomastic
  26.80 €
  5

  Liposvelte Cream

  ...

  masticSpa

   klinikaTest