Αποστολές

Έξοδα αποστολής
Ο χρήστης συμφωνεί ότι ο προμηθευτής δικαιούται να λαμβάνει προκαταβολή για τις συμβάσεις που συνάπτονται με την αγορά καταναλωτικών αγαθών και την παράδοσή τους.
Ο χρήστης επιλέγει ανεξάρτητα εάν θα καταβάλει στον Ανάδοχο το κόστος να παραδώσει τα αγαθά πριν ή κατά τη στιγμή της παράδοσης.

Χρόνος & Ώρες Παράδοσης:
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9:00 πμ μέχρι 17:00 μμ (εντός & εκτός Αττικής). Οι παραγγελίες εντός Αττικής υπολογίζονται να παραδίδονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν στον καταναλωτή ενώ εκτός Αττικής υπολογίζονται έως και 5 εργάσιμες ημέρες.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:
Τα έξοδα αποστολής είναι 2.50 ευρώ ανα παραγγελία (εντός Αττικής) και 3.50 ευρώ (εκτός Αττικής). Για τις δυσπρόσητες περιοχές, η χρέωση μεταφορικών διαμορφώνεται αναλόγως και ενημερώνεται ο εκάστοτε χρήστης. Η τιμή είναι ανεξάρτητη του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων.
Για παραγγελίες ανω των 35 ευρώ η παράδοση στην Ελλάδα είναι δωρεάν.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για το εσωτερικό της χώρας. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ επιπλέον βάση τιμοκαταλόγου της μεταφορικής. Δεν ισχύει για αποστολές στο εξωτερικό.

Καθυστέρηση παραγγελίας:
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα υλικά συσκευασίας μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών του εξωτερικού. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να "κολλήσει" στο τελωνείο ή στη μεταφορά της, με αποτέλεσμα να μην έχουμε το προϊόν στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου συγκεκριμένα προϊόντα μπορεί για μικρό χρονικό διάστημα να μην είναι διαθέσιμα, καθώς οι παραγγελίες στον προμηθευτή μας είναι μεγάλης ποσότητας. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.


Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.


Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του, είτε σε σχέση με τον εντοπισμό σας απο την μεταφορική που συνεργαζόμαστε) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.